Lanceringsborrel 10.I: Roma Sacra

Odoo + afbeelding en tekst

Voor het eerst sinds 2019 kunnen we weer een fysieke lanceringsborrel houden. Op vrijdag 8 juli lanceren we nummer 10.I. 

Roma Sacra
Wordt alles heilig in Rome? Het lijkt er bijna wel op. Naast de vele resten van Romeinse tempels zetelt het hoofd van de katholieke kerk in een onafhankelijke staat op heilige grond en staat in Rome de grootste moskee in de Westerse wereld. Bovendien huisvest de stad de oudste joodse gemeenschap buiten het Midden-Oosten, is er een kattenheiligdom, en heten de stenen waarop u loopt sampietrini, 'Sint Pietertjes'. Al meer dan twee millennia is Rome een van de belangrijkste plaatsen op een divers religieus wereldtoneel. Met trots presenteren we Lustrumnummer 10.I van Roma Aeterna: Roma Sacra. 

Lanceringsborrel op vrijdag 8 juli 
Wij nodigen u van harte uit voor de lanceringsborrel van Roma Aeterna 10.I - Roma Sacra. Op vrijdagavond 8 juli ontvangen wij u graag vanaf 19:30 uur in VOX-POP (Binnengasthuisstraat 9 (BG3) in Amsterdam). Zoals u van ons gewend bent, ontvangt u het eerste drankje van ons. Schrijft u deze datum alvast in uw agenda? Het programma van de avond volgt binnenkort.

Wij zien uit naar een prachtige avond waarop auteurs, redacteurs en mede-Romeliefhebbers elkaar ontmoeten en samen het glas heffen op de Eeuwige Stad.

Wij verheugen ons erop u te mogen verwelkomen. Mocht u vragen hebben dan vernemen wij dat graag via info@romaaeterna.nl