Lanceringsborrel Roma Aeterna 11.I

vrijdagavond 30 juni 2023

Roma Aeterna 11.I 

Na jaren van thematisch opgezette nummers presenteren we voor het eerst in lange tijd weer een collectie losse artikelen. Toch vinden we in die collectie wel degelijk een rode draad: er blijkt in Rome (nog) meer te zien, of in elk geval meer te zien geweest, dan op het eerste gezicht lijkt, en zélfs over de plekken waarvan je zou denken dat alles er al wel over gezegd is, zijn altijd nieuwe invalshoeken te vinden.  

Lanceringsborrel op vrijdag 30 juni 

Wij nodigen u van harte uit voor de lanceringsborrel van Roma Aeterna 11.I. Op vrijdagavond 30 juni ontvangen wij u graag bij het Istituto Italiano di Cultura (Keizersgracht 564 te Amsterdam), waar die dag eveneens voor het laatst onze jubileumtentoonstelling Roma Immaginata te zien zal zijn.

Zoals u van ons gewend bent ontvangt u het eerste drankje van ons. Schrijft u deze datum alvast in uw agenda? Het programma van de avond volgt binnenkort.

Wij zien uit naar een prachtige avond waarop redacteurs, auteurs en mede-Romeliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten om samen het glas te heffen op de Eeuwige Stad. 

Wij verheugen ons erop u te mogen verwelkomen!

Mocht u vragen hebben dan vernemen wij die graag via info@romaaeterna.nl


Odoo • Tekst en afbeelding